Blog Kinderpersbureau

Kalender

<<  Juni 2018  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 Dagarrangementen Kapelle
biedt verschillende activiteiten:
 
Sport

 
 


 
  


 


 
 
 
Kunst en Cultuuractiviteiten
 
Knutsel jij graag?
Ben jij creatief?
Hou jij van techniek?
Vind je het leuk om samen iets te maken?
Vind je het leuk om iets te ontdekken?

Dagarrangementen biedt uitdagende en zinvolle kunst- en cultuuractiviteiten aan waarbij kinderen talenten kunnen ontdekken. Deze activiteiten staan vermeld in de activiteitenlijst.
 De gemeente Kapelle heeft op cultureel gebied heel wat te bieden. We werken graag samen met organisaties en verenigingen op het gebied van cultuur & kunst. In overleg met de basisscholen en de kinderopvang wordt het aanbod bepaald. Waar mogelijk sluiten we aan bij thema- en projectweken op school. Ook bieden we regelmatig techniek- en natuuractiviteiten aan. Kinderen kunnen dan op een breed terrein hun talenten ontdekken.

 
Sport en spel


Iedere week worden er sport- en spelmiddagen georganiseerd op verschillende locaties in de gemeente Kapelle.

Voor de jonge kinderen organiseren we sportactiviteiten met een thema. Er wordt spelenderwijs gesport en uiteraard kunnen de kinderen verschillende sporten uitproberen en leren. Ook leren de kinderen in teamverband te sporten. Er mag  gerend, gehuppeld en gesprongen worden! Kinderen leren op die manier dat sporten leuk is.

Voor de oudere kinderen worden er regelmatig sport- en spelmiddagen georganiseerd waarbij zij kennis maken met verschillende sporten. Ook 'onbekende' sporten komen hierbij aan bod, Wij vinden het belangrijk dat kinderen in een ongedwongen sfeer nuttig bezig zijn. Dit betekent dat wij veel waarde hechten aan wat de kinderen zelf willen leren. Sporten is goed en leuk! Dat laten we laten ervaren! Meer informatie over de activiteiten staat in de activiteitenlijst.


 
Kinderpersbureau de Bloesemkids

 

Wil jij weten hoe het is om reporter te zijn?
Ga jij op zoek naar het laatste nieuws?
Wil jij leren bloggen, fotograferen, interviewen en filmen?
Meld je dan snel aan bij Kinderpersbureau de Bloesemkids!

De 'redactie' komt iedere maandagmiddag bijeen in 't Saamdeel in Kapelle en iedere dinsdagmiddag op basisschool De Hoeksteen in Wemeldinge. Hier liggen iPads klaar om samen aan de slag te gaan.
Op het blog http://dagarrangementenkapelle.blogspot.nl/ staat het nieuws de beide Kinderpersbureaus. Het Kinderpersbureau werkt met verschillende thema's. Kinderen kunnen inschrijven per blok (zie activiteitenlijst).


 
 
 
Dagarrangementen Kapelle Copyright 2010,Webdesign Scheidema